22 maj 2009

Kalas, krabbor och regn!

Nu ska jag försöka att uppdatera lite... Det har gått i ett sen vi kom hit i onsdags kväll!
I onsdags var det tältbygge och grillning som gällde. Det är mycket att ordna med men vi hade svärmor och M´s bror med familj med oss som hjälpte till med barn och tält, så det gick smidigt denna gång. förutom när vi skulle grilla... Vi hade tagit med våran gamla elgrill som vi tänkte att vi skulle använda.. Det visade sig att det inte var så bra idé... Säkringarna gick hela tiden, och när M och hans bror gick till stugan de bodde i för att grilla där gick säkringen även där så ´det är grillen som är kass! Men som tur var så hade vi en engångsgrill i husvagnen!

Igår kom M´s systrar med familj/pojkvän hit och så hade vi lite kalas för M som har fyllt år. Vi gjorde långbord i förtältet och åt hemmagjord potatissallad, rostbiff och kall kycklingfilé. Gott och mysigt! Efter maten gick vi ner och fiskade krabbor (och kikade efter hajar...)! Solen kikade fram och det blev riktigt skönt! Sedan var det dax för efterrätt, kladdkaka med fruktsallad och grädde, och sen satt vi i solen och pratade medan barnen lekte i lekparken precis utanför husvagnen! När kvällen närmade sig grillade vi korv med bröd. Tyvärr slutade denna underbara dag inte så bra när en i sällskapet skadade sig och fick åka till akuten i Uddevalla och sitta där resten av kvällen.. Men nu mår hon relativt bra i.a.f...

Idag åt vi frukost med svärmor och M´s bror med familj (de andra åkte hem igår...) och sedan åkte brodern hem, svärmor satt kvar en stund men åkte hem hon oxå ganska snart. Vad tomt det blev när alla åkte! Bara vi 5 kvar... Det har regnat hela natten och förmiddagen så vi tog en tur till Uddevalla och Torp köpcenter, vi käkade på McDoo men valde att inte gå in på köpcentret eftersom det var hur mycket folk som helst ute! Jag sprang in på Coop och handlade lite snabbt bara.. Nu sitter vi här i husvagnen och myser, det har vart uppehåll ett tag (precis när jag skrev uppehåll så öppnade sig himlen....) men det är lite kyligt i luften.. Vi ska nog grilla lite korv sen i kväll igen.. imorgon säger dom att det ska bli kanonväder och då ska vi utforska campingen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar