8 augusti 2009

En dag på byn!

Idag är det Grästorpsfestivalen i vår lilla by. Halva byn går man ur huse för att se på Småtalang 2009, Folkhälsoloppet, rekordförsök i stocklyft, karnevalståg och ta en öl i öltältet. Det var även SM-kval till Sveriges starkaste man. Det är denna dag man träffar de där bekanta som man inte hinner träffa annars! Vi gick upp och kikade på barnens kusin, Lilla M, som ställde upp i Småtalang, det är inte klokt vad stolt man kan bli över de små trots att hon inte är mitt barn!
Hon sjöng Walking on sunshine med Katarina & the Waves medan hon rockade rockring på alla möjliga olika sätt och gjorde volter! Jag vet inte riktigt hur många bidrag som var med men från första omgången valdes 5 ut för att utföra sina bidrag igen, vår lilla M var en av de 5. När alla 5 sedan återigen visat upp vad de kan var det upp till Juryn att avgöra vilka 3 som var bäst. Vår lilla M kom trea!
Lilla M´s trogna fans!


Barnen hann även med lite karuseller!
På vägen hem gick jag och E förbi golfklubben där de hade ett ankrace i Nossan som rinner förbi nära vart vi bor. För ett par år sedan tappade E en sandal i vattnet som la sig före ankorna och flöt först in i mål. Man fick inget pris för första sko i mål men däremot fick vi tillbaka skon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar