24 augusti 2009

Måndag igen!

Och så vart det måndag igen...
Vad fort veckorna går!
Idag snurrar det i huvudet, börjar kännas så, så fort jag tänker på köket. Vi diskuterar idéer fram och tillbaka hela tiden, känns som att vi har kört fast lite... Har kommit fram till att vår ursprungsidé kanske inte är så bra ändå utan det krävs lite ändringar.
Just nu känns det som att man vill sluta tänka på detta, att det ska vara klart. Samtidigt som det är ett av de största besluten vi gör i vårt hus och därför inte ska stressas fram... Man ska ju ändå leva med köket ett antal år. Och det är ju roligt att göra om något helt till sitt eget!
Fick höra i veckan av en av barnens fröknar att hennes sambo har bott i vårat hus förut och att det var han som gjorde köket för 15-20 år sedan..... Så länge ska ett kök hålla, det är först nu vi känner att det är i behov av en förnyelse...
Aja, ska ta en dusch nu och sedan krypa ner under täcket. Kanske att vi orkar samla tankarna mer imorgon. Måndagar är oftast inga bra dagar för krävande tankar.

Imorgon börjar E på sitt nya dagis! Det är fortfarande i samma hus som pojkarna (pojkarna byter hus om några veckor) men en annan avdelning. Och från och med imorgon vill de att vi lämnar och hämtar henne där! Hon har startat lite mjukt förra veckan och idag, men nu känner hon sig redo att ta steget fullt ut till den nya avdelningen.

Bjuder på en bild från igår morse då E satt i fåtöljen med mitt "databord" från Ikea och sin egna lilla laptop, fil och klackskor(?)....
Nä, nu är det duschen nästa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar