31 december 2011

Gott Nytt År!

Hur firar ni in det nya året?

Vi är hemma och tar det lugnt, vi har ätit en god middag med potatisgratäng, pepparstek och pepparsås. Till efterrätt åt vi Mjölkchokladpannacotta. Allt var riktigt gott!

Barnen sitter nere och ser på film medan de väntar på att klockan ska bli tolv så de kan se på fyrverkerier. Vi fpr se hur många sim är vakna då... Jag ligger i sängen med en gosig filt och myser. Fick sån huvudvärk precis och mår lite illa. Håller tummarna för att det bara är trötthet. Vill inte bli sjuk nu. Jag har planerat att hälsa på min kompis i morgon som har flyttat till hus för ett tag sedan och jag har inte vart där än.. Pinsamt. Vi bor bara några mil från varandra. Men nu ska det ske äntligen!

Elvira tappade en tand förut, på årets sista dag. Hon har en stor glugg där uppe nu och större lär den bli då hon har en till lös tand på "hörnet".. Kan bli lite svårt att äta ett tag framöver.

Tidigare idag gick vi ut på en promenad alla fem. Vi gick förbi affären oxå och när Emil tröttnade på att stå i kö la han sig på golvet. Under kundvagnen. Och Arvid var inte sen att härma sin bror..

Hoppas att ni har en fin nyårskväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar