26 november 2009

Lediga!

Dagis har stängt idag så jag och barnen är hemma och har ledigt! Funderar på att ta en sväng till stan sen och inhandla lite nya advent saker. Memil sover fortfarande och jag tänkte inte stressa upp honom så vi får se när vi kommer iväg om vi åker.

Köket är snart klart och det är så fint! Kaklet kom upp igår, idag ska nog fogen dit. Målaren var här och målade första lagret på lite snickerier igår och skulle komma tillbaka idag eller imorgon. El killen kommer oxå idag eller imorgon och gör klart sitt sista, han skulle åka bort imorgon så han var tvungen att vara klar då. Sen är det lite småfix som snickarn har kvar nästa vecka och så har vi haft lite problem med leverans av blandaren... Självklart ska det va nåt. Men den kommer i nästa vecka, förhoppningsvis tidigt.

Nu vaknade Memil så nu ska jag utfodra barnen och så får vi se vad som händer med resten av dagen. I eftermiddag ska vi till tippen med en massa skit som ligger på gården, ser ut som en soptipp hos oss just nu... Men det ska vi ändra på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar