26 april 2009

Spontan dag!

Planerna blev lite ändrade idag.
Istället för trädgårdsarbete blev det spontan shopping i Trollhättan. Vädret såg lite tråkigt ut i morse, hinlen var tung och det duggade lite så vi bestämde oss för att åka till stan en sväng. Väl där upptäcker vi att det ena köpcentrat firade att det var färdigrenoverat så alla butiker hade 20% på hela sortimentet! Med oss hem flyttade en handdammsugare som nu står i köket men som vi även ska ha med i husvagnen. M fick en rakapparat i försenad farsdag present och en ny jacka och plånbok! Vi köpte oxå en (kund)korg på Rusta som även den ska vara i husvagnen och användas till att frakta disk...
Efter denna spontan shopping åkte vi till ett par kompisar som fick nyckeln till sitt nya fina hus igår. De hade städat idag och inte hunnit få dit så mycket saker men det var kul att se huset innan de hann flytta in alla möbler.

2 kommentarer:

  1. Å vilken fin korg!

    En sån där dammsugare har vi sen några år tillbaka. Den är helt ok. Inte så att man städar med den, men den tar upp de värsta söpplorna och får det att se bra ut tills stora snabeldraken kommer fram!

    SvaraRadera
  2. Ny spännande tävling hos Tant:

    http://uj76.blogspot.com/2009/04/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_27.html

    Presentkort på 500kr från en finfin barn/ungdomsbutik ligger i potten =)

    Ha en jättebra dag! Kram

    SvaraRadera