10 oktober 2009

Lördag!

Idag har vi varit på dop. Det är Ia´s fadder som döpte sin lilla dotter. Barnen var riktigt duktiga i både kyrkan och på fikan efter. Memil satt i bänken och pratade och sa namnen på dom som stod framme vid prästen. Men annars satt de snällt i bänken hela dopet. De bläddrade igenom psalmboken ett par gånger alla 3. Jag hade laddat väskan full med mutor men vi behövde inte använda någon. Efter dopet var det fika och barnen höll sig lugna och snälla även där. Visst de är barn och sitter inte helt tyst och stilla men de skötte sig exemplariskt i alla fall!

När vi kom hem hade Ajid somnat i bilen, vi bar in honom och la han i sängen, när M skulle ta av han kläderna kändes han lite varm så vi kollade febern, 38,5..... Så var det dax igen! Ju längre kvällen gick fick även Memil högre temp...
När mörkret kom lämnade jag och Ia familjens herrar hemma och tog en promenad bland älvor, spöken och näcken! M´s storasyster och svägerska kom hit med barnen och så tog vi oss en kvällspromenad ihop! Mysigt! Vi har inte hunnit ut mer på ljusfestivalen under veckan och idag är sista dagen. Det var mycket bättre väder i dag och det var riktigt mycket folk ute i rörelse.
Man kunde tända ett ljus till förmån för cancerfonden och lägga i vattnet. Dessa ljus flöt sedan så fint längs med promenaden.
Här dansar älvorna runt den spelande Näcken. Mycket finare i verkligheten än på bilden... Jag ber om ursäkt för den dåliga kvaltéten på bilderna. Har bara telefonen just nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar