3 oktober 2009

Promenad i mörkret!

Vi trotsade regnet och tog en promenad i alla fall!
Det var riktigt fint, försökte att ta kort men kameran är trasig och jag har bara mobilen just nu, därav den dåliga kvalitén.
Vi stötte på spöken i skogen som försökte att skrämmas men barnen bara skrattade. Då blev mamma oxå glad för Ajid ville först inte följa med på vår kvällspromenad för att det kunde finnas troll i skogen... Vi såg även stackars näcken som stod på en sten i vattnet och spelade fiol. Det är han jag försökte ta kort på nedan...När vi kom fram till själva festivalområdet och öltältet träffade vi en av pojkarnas fröknar som vi pratade med en liten stund, en annan fröken kikade oxå förbi. Vi valde att inte gå in på området eftersom det var lite trångt, mycket folk, och vi hade två vagnar med oss. Och för att de inte tog kort och vi hade missat att ta med kontanter så vi kunde inte köpa något att äta eller dricka och så regnade det en hel del medan vi var ute. Typiskt. Det var uppehåll när vi klädde oss men precis när vi hade satt alla barnen i sina vagnar så kom regnet...
Det var i alla fall skönt med en kvällspromenad och det tror jag barnen tyckte oxå, men det tog inte lång tid innan de somnade skönt efter att vi kom hem!

2 kommentarer:

  1. nej va trist har kameran pajat? synd,hoppas den har vart bra när den har funkat iallafall ! hoppas allt är bra med er kram syster yster

    SvaraRadera
  2. Ja den var riktigt bra. Det var inget fel på den heller utan det var ett barn som råkade tappa den i golvet med objektivet ute så att det fastnade..

    SvaraRadera