11 september 2009

Fredagsmys!

Ikväll har vi haft lite mys med M´s mamma och syskon. Vi firade mig och E med makaroner och köttbullar till barnen och hämtpizza till vuxna! Kladdkaka, glass och grädde fick utgöra tårtan! Vi hade köpt på oss lite chips för att verkligen höja fredagsmys-känslan men alla påsarna är fortfarande oöppnade.. Är så mätt! Vi kikade på Idol och hade det väldigt trevligt!

Tack för idag och tack för de fina presenterna!

Nu är det sängen som väntar. Känner mig helt slut efter en ganska fullspäckad vecka och det är inte slut än... Imorgon ska vi på 30 års kalas. M´s pappa och fru kommer troligen att passa barnen en stund på kvällen så vi kan vara med utan barn! Mysigt!
Men nästa helg är ännu bättre, då ska jag och M på bröllop i Alingsås och har bokat hotell till oss i Alingsås lördag till söndag. Svärmor och barnens äldsta kusin är bokade för mys och bus här hemma med våra busar!

E är väldigt glad över sin nya säng! Hon har somnat själv två nätter i rad nu.. När hon såg den igår morse spred sig ett stort leende över läpparna och hon började klättra upp på en gång! Hon har levt i den nästan varje ledig stund sen i går morse! Rummet är jätte fint nu! Jag var lite tveksam först, men efter lite omflyttningar blir det bra, större lekyta! Bilder på de nymålade möblerna och sängen kommer. Förhoppningsvis imorgon.

Nä sängen var det!
Natti natti

1 kommentar:

  1. Tack, tack för fredagsmyset igår. Det var länge sen jag hade så roligt. All sång vi bidrog med, var helt otrolig. Det är något att komma ihåg för dig och Elira. Toppen födelsekalas. Jättegod mat.
    Du är jätteduktig, T.
    Kramar till er alla / Farmor

    SvaraRadera