17 februari 2010

Onsdag!

Halva veckan har gått redan! Dagarna bara flyger iväg. Det har inte hänt något särskilt att blogga om därför har det vart tyst härifrån de senaste dagarna. Jag var så trött igår så jag somnade som en stock redan strax efter 21 igår kväll. Har vart lite piggare idag men börjar känna av halsen. Har haft svårt att prata idag, är rosslig och det liksom fastnar i halsen i mellanåt. Mycket vatten och halstabletter har det gått idag.

Pojkarna kämpar på med att sluta med blöja. Emil har kommit riktigt långt, han har vart utan blöja på dagis ett tag nu och två dagar har det inte krävts något ombyte. Han har blöja utomhus men inte inne. Annars kan det bli mycket tvätt just nu.... Arvid har precis blivit intresserad av att prova att kissa på toaletten. Han går gärna utan blöja och bara kalsonger en liten stund hemma men har inte kommit in i tänket att gå till toaletten om han behöver kissa. men det är bara att kämpa vidare. Dom är riktigt duktiga båda två!

Medan jag skrev detta satt Arvid på toaletten och skulle kissa. jag hörde att han grejade med något och gick dit. Han hade torkat sig. Med hela toarullen. Toastolen var full i papper och rullen var tom. Just nu tycker Arvid att det är roligare att torka sig och spola än att kissa....

Just nu står det en gryta med korvstroganoff och puttrar på spisen. Väntar bara på att riset ska bli klart så ska vi äta sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar