7 februari 2010

Dagens middag - Herrgårdskyckling och gårdagen

Just nu står det en form med Herrgårdskyckling förberedd för dagens middag i kylen. Jag  förstekte kycklingen som var marinerad i lite grillolja innan jag lade på cremé fraiche täcket. Nu står formen i kylen tills det är dax att göra klar den i ugnen. Lätt och god middag som vi ska avnjuta efter Elviras dansträning.

Elvira är väldigt trött och lite förkylningskrasslig efter den här helgen så hon kommer troligtvis inte att rida idag. Har ringt och förvarnat om att vi kanske inte kommer.

Vi hade jättekul igår! Bushuset var kanske inte riktigt vad vi hade tänkt oss, det var fräscht men man hade gjort klart allt på bara några minuter. Lek och buslandet är mycket större och där känner vi att vi fortfarande inte har hunnit med allt trots att vi har varit där två gånger. Men vi hade ändå en mysig och rolig stund på Bushuset innan vi åkte till 30 års kalas.

På kalaset bjöds det på god tacos och  lika god chokladtårta till efterrätt. Barnen lekte på övervåningen med värdparets dotters leksaker. Dottern var inte hemma för kvällens party men leksakerna var lika roliga att leka med ändå.. Det fanns även andra barn att leka med! Vi träffade ett par som fått tvillingar ganska nyss och det är alltid trevligt att prata med andra tvillingföräldrar. Vi åkte hem vid sjutiden.

Väl hemma igen bar vi in alla sovande barn till deras sängar och startade upp Melodifestivalen som vi hade på inspelning. Så vi hann med den oxå, fast med ca 40 minuters fördröjning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar