15 juli 2010

Dagens middag - Gratinerad Kassler

Detta står i ugnen just nu:

ca 500 gram Kassler
1 burk créme fraische tomat basilika
(jag tyckte att det blev lite lite sås, så jag hade i en burk vanlig créme fraiche oxå)
ca 1-1,5 dl matlagningsgrädde och eller mjölk
Lite Svartpeppar på köttet
ca 1 msk majzena
ca 1 msk chilisås
(Soltorkadetomater i olja)
Riven ost

- Skiva kasslern i skivor, stek på dem lite lätt så att de får en fin färg.
- Blanda övriga ingredienser till såsen.
- Lägg kasslern i en ungssäker form, häll över såsen. Strö sist över lite riven ost.
- Grattinera i ugn på 250 grader i ca 20 minuter.
- Servera med kokt ris och en grönsallad.

Receptet hittade jag HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar