6 juli 2010

Kolmården 27-28 juni, del 1

Varning för bildregn, jag har många bilder att visa. Jag börjar med våra roliga dagar på Kolmårdens djurpark.

Vi såg trötta älgar
och närgångna strutsar.
Vi såg tjuriga zebror och giraffrumpor...
Vi fick se björn både på längre håll och lufsandes precis framför bilen
Lejon fick vi ocks se på nära håll.... Mäktiga djur!
Inne i parken klappade vi lite mindre djur...
Arvid hittade en kompis, han la handen på nacken på geten sen gick de ut på promenad.
Emil försökte bli kompis med fåret.

Fler bilder från Kolmården kommer imorgon.

Idag har vi tagit en lugn dag här vid husvagnen, det regnade lite imorse, men hade slutat när barnen vaknade till liv vid 9.30... Det var ingen som var så pigg att hitta på nåt så vi stannade inne i husvagnen och förtältet och tittade på tv/ läste bok/ kollade på datorn/ lekte. Lillasyster med familj tittade förbi en sväng på förmiddagen oxå. Arvid somnade en stund när de hade gått och sen gick vi upp och åt mat med dom innan de åkte hemåt. De skulle fira midsommar med oss på Kolmårdens camping torsdag - måndag. De hamnade här på Lysingsbadet där de tänkte bo måndag - fredag men de åkte hem idag, deras kortsemetser blev drygt en vecka längre än planerat. Det har varit riktigt kul, tack lillasyster med familj för roliga dagar!
Efter maten tog vi en glass och lekte i lekparken innan vi gick tillbaka till husvagnen. Tillbaka här gick vi och duschade och sedan var det dax för kvällsmat och strax efter det sängen, för några i alla fall. Elvira har inte kommit till ro än, jag sitter vid datorn i förtältet och Martin ser på fotboll.

Hoppas att ni oxå har en skön sommar!

1 kommentar:

  1. tack själva det har vart jätte kul och mysigt att träffa er och vart ute tillsammans! hoppas jag vi gör fler gånger! kram från oss

    SvaraRadera