26 juli 2010

Fotograf Elvira, snart 6 år.

Om man frågar Elvira så är hon 5 och ett halvt år, snart 6, om man frågar mig så är hon snart 6 år (hon fyller om ca 2 månader)... Det var bara en liten parantes. Idag klädde Elvira ut sig till prinsessa och frågade om hon fick låna kameran för att ta ett kort på sig själv, det fick hon. Det blev lite mer än ett kort....
Det är på första och sista bilden som man kan se att hon har klätt sig som en prinsessa.... det var tydligen roligare att ta kort på pojkarna. Detta är bara ett urval av de bilder som hann tas innan batteriet la av. Det är några år sedan nu som Elvira bestämde sig för att hon ska bli "kortare" (fotograf) när hon blir stor och det intresset verkar hålla i sig.

Idag har vi tagit det hyfsat lugnt igen. Martin kom hem och åt lunch vid 12. Sedan skulle jag betala räkningar men min dosa hade lagt av så det var bara att klä på barnen och ta en promenad till banken. Lika bra att passa på när man är ledig.. Gick förbi apoteket oxå på vägen hem. När vi kom hem igen ville barnen ha fram hoppborgen och det fick dom. Nu sitter dom och fikar med kakor och saft utanför hoppborgen. Jag har betalat räkningar och läst lite bloggar. Ska snart packa dagisväskorna inför imorgon.


Follow 3 barns mamma 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar