6 januari 2010

Onsdag!

Den här morgonen började jag med en halvtimmes träning med Wii fit! Vågade inte mer för min nacke känns fortfarande inte helt ok, kör nog lite mer senare igen. Sedan var det dax för en sen men ordentlig frukost. Just nu är det lungt här hemma, M spelar tv-spel, Ajid tittar på, Memil försöker sova och jag funderar på att spela lite Mario Kart med Ia. Vi ska även bege oss ut i snön en sväng sen, får passa på nu när snön ligger, och mer kommer det hela tiden! Har snöat inatt och snöar fortfarande lite grann.

Imorgon startar vardagen igen, vi jobbar båda två och barnen ska till dagis. Lite orolig för hur det ska gå att få tillbaka vardagsrutinen, barnen har vänt på dygnet ganska rejält, trots att vi har försökt att komma tillbaka till normalare tider de senaste dagarna.

1 kommentar:

  1. det går ju alltid lättare att träna om det är kul :) tänkte själv försöka dra i gång lite smått vi har ju ett gym på jobbet men man ska ju få sig för att åka dit oxå vilket inte är så lätt när man är ledig... är där tillräckligt ändå känns det som ;)

    SvaraRadera